Tantra Massage ved Maja

Blade i farverTantrisk Meditations Massage

Iagttagelse gennem berøring
Tantramassage er en direkte kilde til en meditativ praksis gennem krop, sanser og lyst, som udvikler og balancerer min måde at være i verden på.  For mig handler det  om bevidsthed, klarhed og lyst i alle livets aspekter.

Gennem massagen inviterer jeg til at du kærligt iagttager dig selv i berøringen – en tantrisk berøring. Mærker du din lyst eller ulyst, så nyd den og nyd friheden i ikke at skulle nogle steder hen med den. Du  kan her møde dig selv hinsides krav, stress og ‘at skulle nå noget’ eller at ‘præstere noget’.

Denne nye måde at være i kontakt med dig selv på, vil blivende give dig livsglæde og kraft i hverdagen og i mødet med din partner.
En eller flere tantramassager kan være start på en dybere udvikling i dit liv der skaber harmoni i krop, følelser og sind.

Medbevægelse
Kroppen kan have en impuls til at ligge ganske stille, ‘smelte’ og spænde helt af. Det kan kroppen have brug for, for at kunne slappe helt af.
Kroppen kan også få en impuls til en ‘medbevægelse’. Det vil sige, en bevægelse der går med i det, der allerede er.  Opstår en sådan impuls, kan du lade din krop intuitivt respondere gennem en ‘medbevægelse’ og dermed berøre dig selv, gennem kontakten til mig. Det kunne fx være din skulder der med en lille bevægelse møder min hånd i kontakten. Nogle gange kan en ‘medbevægelse’ ses med det blotte øje. Nogle gange er det mere en bevidsthed opmærksomhed inden i dig. -Som måske ikke ses med øjet, men du sanser en forskel.
‘Medbevægelse’ er en bevidst berøring af dig selv, som ikke vil noget, ikke vil nogen bestemte steder hen og dermed heller ikke søger stimulering.

Jeg demonstrerer altid før en massage hvad der menes med ‘medbevægelse’, så dette er helt klart.

Individuel undervisning i tantrisk berøringskunst. 
Er du nysgerrig på at lære mere og undersøge HVORDAN du kan berører og bevæge dig i et møde, er det oplagt at du vælger at kombinerer en tantramassage med undervisning i berøringskunst. ( 3,5 timer)
Læs mere om individuel undervisning i tantrisk berøringskunst HER.

Til hvem?
Jeg giver tantramassage, til alle voksne kvinder og mænd, som seriøst ønsker at arbejde med bevidsthed og sanselighed gennem tantramassage.

Samtale før massagen
Har vi gennem en telefoniske samtale/ mail besluttet en tid til massage, vil vi starte mødet med en indledende samtale.
Her bliver massageforløbet forklaret og spørgsmål kan besvares. Kommer du her flere gange vil samtalen fungerer som en fælles reflektion over det, du måtte være optaget af i dig og i dit liv lige nu. Samtalen er med til at danne en forbindelse mellem det du erfarer i massagen og din hverdag.

Aftal en tid. Klik her

For klarhedens skyld 
-Der kan intet kræves eller ønskes. Det er næppe nødvendigt at skrive, men for klarhedens skyld, vil vi understrege at samleje ikke vil finde sted og en tantramassage er på ingen måde en invitation hertil.