Aftal tid

OBS
-Vær opmærksom på der lige nu er et krav fra myndighederne, om at der ved ankomst fremvises corona-pas/ en negativ test der er max 72 timer gammel.
Mundbind/visir vil umuliggøre en tantramassage, hvorfor du skal være indforstået med at dette ikke benyttes, før vi kan lave en aftale.
– I perioden maj-september holder jeg mange kurser. Derfor vil der i den periode ofte være en ventetid på op til 8 uger.

En tid til tantramassage
– Kan aftales på baggrund af en personlig telefonsamtale, eller mailkorrespondance.
Gennem mail, eller telefonisk samtale vil vi afklare om en tantrisk-meditations massage er noget for dig. Inden du kontakter mig vil jeg bede dig have læst hele hjemmesiden grundigt i gennem.

Du er velkommen til at sende en mail til Maja@tantriskmeditation.dk hvor jeg vil bede dig svare på følgende spørgsmål:
1: Beskriv hvad det er, som får dig til at søge en tantramassage i dit liv lige nu.
2: Er der noget du særligt er nysgerrig på at undersøge i dig, gennem en tantramassage.
3: Har du spørgsmål eller undren, er du velkommen til at spørge i mailen.

Du er velkommen til at ringe på 27218047. Du kan også sende sms med udgangspunkt i ovenstående spørgsmål.

Obs: Jeg giver kun massage i dagtimerne på hverdage.

Varighed og pris
Der går cirka 2,5 til 3 timer fra du går ind af døren til du går ud igen. Heraf bruges omkring 1  time og 30 minutter på massagen. Derudover er der god tid til samtale, samt omklædning og bad både før og efter masssagen.

Som kompensation for den tid jeg anvender, lægges 2100,- dk  i en lille æske af træ.  Det er også muligt at overføre via mobilpay 591317
Prisen er incl moms.
Vi modtager ikke dankort.

Længere massage
På forhånd kan vi have aftalt en lang massage på omkring 2 time og 15 minutter. Har vi aftalt en lang massage skal du regne med at der går 3-3,5 timer fra du får ind ad døren til du går ud igen. Ved en længere massage lægges der 2800,- ddk i den lille træ-æske.

Kom frisk fra badet
Du har også mulighed for at tage et bad her, hvis det ikke er muligt at ankomme “frisk fra badet” hjemmefra.
Undgå at have parfume på, når du ankommer.

Du kan også booke overnatning sammen med din tantramassage:
Kommer du langt vejs fra, eller har lyst til at kombinere din tantramassage med en overnatning og ophold i sydfynske smukke natur, kan du læse mere om det her – overnatning i de sydfynske Alper.

Procedure ved aflysning
Aflysning skal ske 3 døgn før aftalt møde. Ved senere aflysning betales det halve beløb. Ved aflysning under 24 timer før aftalt møde, betales det fulde beløb.

Er du blevet nødt til at aflyse inden for 3 døgn før aftalte tid, bedes du overføre beløbet på regi 9860 konto 0000406635, eller mobilpay 591317

Adresse:

Horseballevej 18, 5672 Broby