Sådan foregår en tantramassage

Kom frisk fra badet
Den eneste forberedelse der behøves fra din side, er at ankomme nyvasket – også i krogene og mellem tæerne!  Der er mulighed for at tage et bad her før massagen.
Kom med et åbent og nysgerrigt sind.

Tantramassageforløbet
Tantramassagen begynder med et indledningsritual som foregår med sarong på. En sarong er et smukt klæde du binder rundt om kroppen.
I tantrisk meditations-massage arbejdes med naturlighed, derfor er både giver og modtager nøgen under resten af massagen. Massøren leder mødet og du kan slappe af og sanse at du sanser. I tantra-massagen bruger massøren sine hænder, arme, forsiden af kroppen, fødder og ben.

Yoni/Lingam – den hele og naturlige krop
I de fleste andre massager vil du opleve at blive “delt” ved at massøren springer “dine intime områder” over. I den tantriske massage bliver der ikke gjort forskel på nogle dele af din krop. Derfor vil dine intime områder hverken få mere, eller mindre opmærksomhed end f.eks. din hånd, fod eller ansigt.
Du kan altid sige ‘nej’, eller lade din krop flytte sig spontant, hvis der er et sted det ikke føles rart at blive berørt.

Massagen afsluttes ved at sarongen bliver lagt over dig og du kan ligge og hvile ud.
Efter massagen går massøren ud, klæder sig på og kommer ind til dig med et glas vand. Efter massagen er der mulighed for at vende oplevelsen, hvis der er behov for det. Men det er lige så velkomment, hvis du blot er stille og nyder den boblende vågenhed, ro og livslyst, der hviler i kroppen efterfølgende.

Tantramassage til kvinder

Tantramassage til mænd

 

Sådan er vores rammer for en tantramassage: