Tantramassage til kvinder

Tantramassagen er en invitation til sansning af Livet

 

Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille, nænsom og intens og i næste øjeblik skifte til hurtige energifyldte og dynamiske strøg hen over hele kroppen. Du som gæst og jeg som massør er nøgen under massagen.

 

Jeg inviterer dig i et trygt, respektfuldt og kærligt rum, hvor du har mulighed for at give slip og hengive dig til sansning, afspænding og lyst. Massagen danner en ramme, hvor du kan slippe ideen om projekter og mål for at opnå noget. Her skal der intet opnås. Det jeg inviterer til er fælles fordybelse i sansning og det der opstår derfra.

Det er dit frirum
Her kan du være med alt det der er, om du er trist, bekymrede, glad, eller træt.
Du har mulighed for at sanse din lyst komme og gå, uden det skal føre nogle steder hen. Føler du en impuls undervejs til medbevægelse er du velkommen til at berøre mig.
Sansning i Tantramassagen fungerer som meditation som hele tiden inviterer dig ‘ned i kroppen’ og sindet i nuet. Det er fra øjeblik til øjeblik livet findes og det også her lysten strømer i dig selv som urkraft og livslyst.

Yonimassage
Yonimassagen er en integreret del af tantramassagen. Det betyder jeg berører, masserer og ærer yonien, som alle andre kropsdele.
Hvordan yonimassagen forløber afhænger i stor grad af dig. Jeg anser massagen som en kropslig kommunikation, hvor jeg både “taler og lytter” med kroppen.

På den måde vil enhver massage være unik. Holder du fx dine ben helt samlet, vil jeg kun holde en hånd henover yoni’en under massagen. Skaber du derimod plads til berøring, vil yoni blive berørt lige så meget og med samme opmærksomhed, som resten af din krop.

Hvis du i vores samtale har tilkendegivet interesse for indvendig yoni massage, kan det også være en del af massagen.

Ja og Nej i Tantramassagen
En Tantramassage er et unikt møde, vi mødes i nøgenhed og åbenhed, som dem vi er. Heri ligger der en sårbarhed.  For at vi kan mødes trygt på denne måde er det en forudsætning at du tager ansvar for dine `Ja` og `Nej` og jeg tager ansvar for mine. Så er der passet godt på os begge. Et nej vil altid blive respekteret omgående, uden at du eller jeg, behøver at begrunde det.

Med evnen til et klart ’nej’, følger også evnen til at mærke friheden og et klart ’ja’ til livet, letheden, lysten, sensualiteten, og hengivenheden.

Jeg byder dig hjertelig velkommen til at skabe kontakt til sensualitet og lyst i dit liv.

Det praktiske:
Varighed : 2.5 til 3 timer
Pris:            2100 kr, betales kontant eller via mobilepay.

Hvis du har specifikke spørgsmål, eller bare har brug for at høre nærmere, er du altid velkommen at ringe til mig på tlf. 26 17 77 61 / Achim 

Hvis du kun får min telefonsvarer i røret, send gerne en sms med tidspunkter, hvor jeg kan ringe tilbage til dig.

Læs også:

Sådan foregår en tantramassage

Sådan aftaler du en tid til tantramassage.

Samtykkeerklæring til tantramassage