Undervisning & Tantramassage 1:1

Først undervisning, så TantraMassage.

En ‘kombisession’ består af undervisning i berøringskunst, efterfulgt af en tantramassage.

Forløb

  • Indledende samtale.
  • Undervisningen:
    Dernæst vil vi bruge en times tid på en undervisningssession i tantrisk berøringskunst, medbevægelse og tantramassage principper.
  • Pause: Efter sessionen med berøringskunst holder vi en kort pause.
  • Tantramassagen
    Efter pausen går vi går over til tantramassagen, som vare omkring 1,5 timer.

Samlet tid: 3,5- 4 timer
For hvem: En kombisession er en mulighed for dig, der har været her før til en tantramassage.
En kombi session er for dig der gerne vil lære noget om medbevægelse, berøringskunst og nogle af tantramassagens principper, men som også gerne vil have en hel tantramassage.
Pris: 3500,- dk incl moms
Underviser: Maja

Lidt mere om øvelserne

Gennem øvelserne kan du træne din krop og sind i at være opmærksom, afspændt, sansende og bevægelig i en berøring.

Øvelserne består af lette sansende meditationer, samt af øvelser hvor jeg først fortæller og viser mens du ligger, hvorefter vi bytter så jeg ligger og du sidder ved siden af og får en rum tid til at øve fx et princip fra massagen.

Færdigheder i berøringskunst og gør dig også mere ‘hjemme’ og kompetent i det vi kalder ‘medbevægelse’, som kan opstå naturligt under selve tantramassagen.
Nogen oplever i deres første tantramassage at de måske havde en impuls til medbevægelse, men holdt sig tilbage af bekymring for at gøre noget forkert. Eller at havde svært ved at finde roen til at lade sig smelte helt ned og lade sig blive ‘stille’ i den ydre krop -Selvom det ville være det der skabte åbenheden og nærvær til ‘kontakt’, som man også kunne kalde medbevægelsen.

Er du efter en tantramassage blevet nysgerrig på forstå mere om principperne i ‘medbevægelsen’ er en kombisession en rigtig god mulighed for, at du kan blive mere tryg og fortrolig med, hvordan ‘medbevægelse’  i din indre og ydre krop kan opstå under massagen. Og dette i en klar ramme, hvor jeg leder massagen og du modtager. Endnu et spændende paradoks at undersøge i tantramassagens kunst.

Vil du gerne lære at give tantramassage, kan dette også gøres gennem kombisessioner, da skal du bare beregne et vist antal besøg, da de tager tid at komme omkring de spændende principper for tantramassagen. Læs også om minikursus 1:1 her