To hjerter til massage

Parmassage

Tantramassage til par

Når du og din partner vælger at komme her, en eller flere gange, fungerer det som en invitation til at I kan finde en ny kontakt til lyst, dybde, nærvær og opmærksomheden i nuet.

En kærlig ’forstyrrelse’ af gamle vaner og mønstre
Det nye I vil erfare gennem tantramassagen, vil gøre en forskel i jeres måder at møde og berøre hinanden på. De kan også være med til at bryde seksuelle vaner eller mønstre i jeres forhold, som har skabt spændinger, ulyst og frustration eller på anden måde står i vejen for dybe, nærende og frie møder i nærhed og elskov.

En tryg ramme
Du og din partner får samtidigt en tantramassage i hver sit massagerum.  Som par kan det måske føles særlig vigtig og værdifuldt, at I her inviteres til tantramassage i en fuldstændig klar og tryg ramme. En ramme hvor I sammen med en tantramassør kan undersøge sanselighed, lyst, kontakt og naturlighed. Alle kvaliteter vi ,som tantramassører og som par, har fordybet os i.
Det I vil erfare gennem massagen vil I tage med hjem, som danner et nyt udgangspunkt for jeres måde at mødes og berøre hinanden.

Overnatning og ophold

I har mulighed for at booke overnatning eller ophold ved os i forbindelse med jeres tantramassage.
Læs mere om overnatning på Sydfyn.

Du som mand kan læse mere under ’Maja’
Du som kvinde kan læse mere under ’Achim’

Varmt velkommen.

Kærlig hilsen Maja og Achim

Sådan foregår en parmassage
At aftale en tid til tantramassage for par, starter altid med at I hver især ringer, eller skriver til os med svar på de spørgsmål som vi har beskrevet under ’sådan booker du tid’.

Når I ankommer her hos os,  starter vi altid med en fælles samtale alle fire, inden vi går hver til sit og klæder om til sarong.  Så mødes vi med hver af jer i hvert sit massagerum. Derfra kan der være en kort samtale inden massagen startes. Efter massagen vil der igen være en fælles afrundende samtale.

Inden vi aftaler en tid er det vigtigt at både du og din partner har læst vores hjemmeside og at I begge har lyst til og er nysgerrige på tantramassage.

I skal regne med der går ca 2,5 timer fra I går ind ad døren til I går ud.

Når I kommer som par, lægger I 3400,- i træ-æsken, ved indgangen.

Mere for par…
En parmassage som beskrevet ovenfor, vil altid være grundlaget for at kunne komme her som par og modtage undervisning i Tantrisk berøringskunst.