Sanselig erfaring

En session i sanselig erfaring og berøringskunst

 

 

Kropslig erfaring som ændrer syn på dig selv og din verden. I Berøringskunst og tantrisk erfaring arbejder vi med bevidstgørelse, allermest af sansning af dig selv, kropslig, energetisk og dine tanker.

 

For hvem ?
Du er ny i den tantriske verden, er nysgerrig og har måske overvejet en tantramassage, men samtidig synes du måske også det er lidt vildt, at mødes nøgen med en “fremmed” i en massage. Du kunne godt tænke dig at smage på det tantriske verden.
Du er nysgerrig på dig selv og vil gerne undersøge ny muligheder til, at sanse dig selv. Du kan godt mærke der er mere i dig,- og samtidig er der dog også noget som holder dig tilbage.
I tantramassage med tøj på kan du smage på den tantriske verden i et trygt setup. Her kan du mærke om noget vækker en genklang i dig og om du har lyst til at udforske yderligere.

Intensiteten er ligeglad med om du har tøj på:
Jeg tror mange overraskes af, hvor intenst og kraftfuldt de tantriske øvelser og bevidste berøringer kan opleves. -Og det -‘selvom’ man har tøj på.
Intensitet kommer ud af nærvær, afspænding og bevidsthed i berøring og sansning.
Du skal være indstillet på, at møde dig selv på en ny måde, hvor du måske vil opdage og sanse dig selv på måder, du ikke er vant til.

Kom med et åbent sind og vær parat til, at måden du ser dig selv og verden på, kun er en af mange muligheder. Igennem tantrisk erfaring og berøringskunst får du mulighed for at opdage og  åbne op til flere muligheder.

 

 

Hvordan forgår det?:

Indledende telefonsamtale
Er du blevet nysgerrig på en session i tantrisk erfaring og berøringskunst, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf 26 17 77 61.
Her kan du stille de spørgsmål du måtte have. Dernæst vil vi afklare om der er noget bestemt, du ønsker at undersøge og /-eller om du blot er nysgerrig på en session i tantrisk erfaring og berøringskunst
Herefter aftales dato og tid for en session.

Tantrisk erfaring og berøringskunst 
Sessionen er en blanding af samtale, berørings-øvelser, meditationer og sanse-øvelser.
Samtalen og de praktiske øvelser vil, for så vidt muligt, tage udgangspunkt i det vi talte om i telefonen, -hvis det stadig føles aktuelt for dig.
Vi starter med en samtale hvor vi undersøger den verden der kan åbne sig igennem berøringskunst og tantrisk erfaring.
Dernæst går vi over til berørings-øvelser, meditationer, sanse-øvelser og derimellem refleksioner når de opstår.

Vil du gerne høre mere, er du altid velkommen at ringe til mig på: tlf 26 17 77 61

Det praktiske:
Vælg gerne løstsiddende tøj, som er behageligt at have på . Gerne i bomuld eller andet naturfibre, da syntetiske tekstiler kan skabe statisk elektricitet ved berøring

Varighed 2 t
Pris: 1400,- Betaling kontant eller via mobilepay.