Tantramassage til kvinder

Tantramassagen er en uendelig invitation til sansning i Nuet

rose
Tantramassage er en sanselig berøring af hele kroppen. Din krop bliver æret og masseret med opvarmet mandelolie. Det er som en dans, som kan blive stille, nænsom og intens og i næste øjeblik skifte til hurtige energifyldte og dynamiske strøg hen over hele kroppen. Du som gæst og jeg som massør er nøgen under massagen.

Jeg inviterer dig i et trygt, respektfuldt og kærligt rum, hvor du har mulighed for at give slip og hengive dig til sansning, afspænding og lyst. Massagen danner en ramme, hvor du kan slippe ideen om projekter og mål for at opnå noget. Her skal der intet opnås. Intetheden indeholder allerede alt det du vil opnå.

Det er dit frirum
Her kan du være med alt det der er, om du er trist, bekymrede, glad, eller træt.
Du har mulighed for at sanse din lyst komme og gå, uden det skal føre nogle steder hen. Føler du en impuls undervejs til medbevægelse er du velkommen til at berøre og sanse dig igennem berøring af mig.
Sansning i Tantramassagen fungerer som meditation som hele tiden inviterer dig ‘ned i kroppen’ og sindet i nuet. Det er fra øjeblik til øjeblik livet findes og det også her lysten strømer i dig selv som urkraft og livslyst.

Yonimassage
I Tantramassagen er din hånd en lige så naturlig del af din krop som din yoni, de har nogle forskellige funktioner, men der er ingen forskel i ’sensuel værdi’.

Ved vores første møde bliver Yonien berørt, masseret og æret som alle andre kropsdele. En længerevarende Yonimassage, både udvendig og indvendig, finder ikke sted første gang. Medmindre vi har aftalt andet i den forudgående samtale på dit initiativ.

En efterfølgende Tantramassage kan indeholde både udvendig og indvendig Yonimassage. Dette aftaler vi på forhånd i vores samtale.

Ja og Nej i Tantramassagen
En Tantramassage er et unikt møde, vi mødes i nøgenhed og åbenhed, som dem vi er. Heri ligger der en sårbarhed.  For at vi kan mødes trygt på denne måde er det en forudsætning at du tager ansvar for dine `Ja` og `Nej` og jeg tager ansvar for mine. Så er der passet godt på os begge. Et nej vil altid blive respekteret omgående, uden at du eller jeg, behøver at begrunde det.

Med evnen til et klart ’nej’, følger også evnen til at mærke friheden, mærke et klart ’ja’ til livet, letheden, lysten, sensualiteten, og hengivenheden.

Jeg byder dig hjertelig velkommen til at skabe kontakt til sensualitet og lyst i dit liv.

Hvis du har specifikke spørgsmål eller også bare har brug for at høre nærmere, er du altid velkommen at ringe til mig på
tlf. 26 17 77 61.
Hvis du kun får min telefonsvarer i røret, send gerne en sms med tidspunkter hvor jeg kan ringe dig tilbage.

Læs mere:

Sådan foregår en tantramassage

Sådan aftaler du en tid til tantramassage.